MORETTO
_

Despre noi

_
Întotdeauna am fost de părere că vinul este poveste. Și pentru că mie imi plac mult poveștile, am decis să pornesc pe drumul cramelor internaționale.
Astfel, după îndelungi  analize și degustări, a luat naștere Wines by Moretto. Imi doresc să răsfoiți site-ul meu ca pe o carte între filele căreia veți regăsi crame din toate colțurile lumii.
Desigur, România va sta mereu la loc de cinste, pentru că avem crame deosebite cu care ne putem mândri insa in acest proiect am ales sa acord o atentie sporita vinurilor din import.
Așa că nu mai stați pe gânduri și porniți alaturi de mine în căutarea poveștii dumneavoastră preferate. Iar pentru că lucrurile bune merită împărtășite, nu uitați să dați de veste și celor dragi că la noi își pot găsi vinurile de suflet.
Noroc!
Razvan Constantin Norocel
MORETTO
_

Ce oferim

_
_

Vinuri

O selecție bogată de vinuri naționale și internaționale vă așteaptă să o descoperiți pe site-ul nostru. Alb, roșu sau roze,  liniștit sau efervescent, oricare ar fi alegerea dumneavostră,  cu siguranță veți regăsi la noi un vin care vă va fi pe plac.

– mai multe detalii

Cafea & Expressoare

_

Vă oferim cafea boabe sau capsule de cea mai bună calitate, dar și aparate pentru preparat o cafea excepțională: expressoare capsule, espressoare cu râșniță, noi sau second-hand.
– mai multe detalii

_

Comodat expressoare

Pe lângă vânzarea de aparate și cafea la cele mai bune prețuri, firma noastră oferă companiilor din București echipamente în sistem comodat sau închiriere pe termen lung sau la evenimente.
– mai multe detalii